Meer resultaten voor landelijke binnendeuren met glas

landelijke binnendeuren met glas
Landelijke deuren Dubostyle.
U ontdekt er tientallen modellen van landelijke deuren met of zonder glas. Kies uit eenvoudige en verfijnde landelijke deuren, deuren in pastorijstijl, hoevedeuren, en zelfs smeedijzeren deuren. En personaliseer uw landelijke deuren naar uw smaak en interieurstijl. Vrijblijvende informatie aanvraag.
Onze realisaties Deuren en Trappenhuis Goed Idee.
Home Onze realisaties. Massief eiken binnendeuren in Frans eik. Eik industriële binnendeuren. Fineer eik binnendeuren. Smeedijzeren binnendeuren met glas. Smeedijzeren deuren met glas. Binnendeuren securit glas. Binnenschrijnwerk voor uw binnendeuren, trap, trapleuning en parket. Binnenschrijnwerk voor uw trap, trapleuning, binnendeuren en parket.
Cando deuren bij deurengigant.
Het glas is aan twee zijden ingelegd. Het mooie glas geeft de binnendeur een specifieke vorm. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken is een binnendeur uit deze serie reeds afgelakt. De Quadro binnendeuren zijn daarom direct af te hangen. CanDo buitendeuren worden met de letters ML in combinatie met een volgnummer aangeduid. De serie voordeuren Klassiek kenmerkt zich door authentieke vormgeving gecombineerd met de hoogste kwaliteit. ML 670, ML 675, ML 685, ML 695, ML 697. Moderne voordeuren zijn strakker van vormgeving en komen het beste tot hun recht in moderne gevels en woningen. ML 616, ML 655. Deze deuren passen bij vele soorten woningen en interieurs. De hoogwaardige kwaliteit staat garant voor jarenlang woonplezier. ML 650, ML 540, ML 660 Incl. hardhouten panelen, ML 660 Incl. Landelijke voordeuren passend bij woningen met authentieke elementen.
Porta Linea, stalen deur met vakken in glas Decotrap.
Dé deur voor een strak landelijk interieur! Heeft u eerder een strak landelijk interieur voor ogen? Ook daar hebben we de perfecte binnendeuren voor. Blikvanger in deze categorie is onze nieuwe Porta Linea. Een stalen deur onderverdeeld in vakken, gevuld met veiligheidsglas.
Binnendeuren Nordex.
Nordex binnendeur draaideur klassieke deur 27 MDM glas lak. Houdt u ook van de natuurlijke schoonheid van hout? Elke deur is een staaltje van ervaring en vakmanschap. Alle verbindingen worden met zware traditionele drevels verbonden. Nordex binnendeur draaideur klassieke deur 570 V eik hout.
Stalen ramen en metalen binnenschrijnwerk Stalen deur, smeedijzeren deur en metalen deuren Metaal op Maat.
Stalen ramen in een strak of rustiek interieur. Op zoek naar buitenschrijnwerk om uw industriële look, landelijke stijl, charmante cottage of strakke woning extra cachet te geven? Met stalen of smeedijzeren ramen scoor je altijd. Metaal heeft de unieke eigenschap dat het zich aanpast aan elke omgeving. De fijnheid en sierlijkheid van metalen ramen zorgt op elk moment voor extra sfeer en uitstraling. Breng licht in huis. Stalen ramen zijn sierlijk en toch robuust. De stevigheid van het materiaal zorgt voor ongeëvenaarde mogelijkheden met een uitzonderlijk fijn profiel. Een effect dat onmogelijk is met aluminium, pvc, of houten ramen. In combinatie met grote of kleine glaspartijen zorgen stalen ramen zowel binnenshuis als buitenshuis voor heel wat licht in de woning. Bovendien is de veiligheid verzekerd. Metaal Op Maat gebruikt binnenshuis enkel gelaagd veiligheidsglas met film. Voor buitenschrijnwerk kiest Metaal Op Maat voor energiezuinig en isolerend dubbel glas.
Binnendeuren in Gent Deurenspecialist Verhoeven.
Een klassieke binnendeur zal dan eerder voorzien worden van een authentieke profielen voor een traditionele uistraling. Voor een meer landelijke binnendeur wordt er vaak een facet profiel en facet paneel gebruikt voor de afwerking al dan niet voorzien van glaswerk. Wil u meer licht en een open ruimte creeëren? Binnendeuren met blank glas zijn dan de ideale oplossing.
D'Hondt' InterieurDeuren D'Hondt' Interieur.
Landelijke deur met planchetten en glas. Landelijke deur met planchetten en glas. Landelijke deur met planchetten en glas. Landelijke onzichtbare deur met verticale planchetten. Landelijke onzichtbare deur met verticale planchetten. Landelijke onzichtbare deur met verticale planchetten. Akoestische en isolerende deur.
Glas in lood binnendeuren.
Makkelijk online bestellen. Binnendeuren, voordeuren en terras-/tuindeuren. In vele uitvoeringen en indien nodig op maat gemaakt. offerte-mandje is leeg. even geduld a.u.b. Colour Lux Plus. Meest verkochte binnendeuren. Barn of cottage. Binnendeuren met paneel. Grote glasopening en paneel. Glas in lood deuren.
Binnendeuren.
De deur wordt dan samen met de muur in dezelfde kleur afgewerkt. Op die manier loopt de deur naadloos over in de wand. Ontdek onze blokdeuren op onze Livo.be website. Pivoterende deuren is een type binnendeuren zonder zichtbare omlijsting. Pivoterende deuren geven een hoog niveau van gebruiksgemak. Pivoterende deuren vertonen geen zichtbaren scharnieren. Daardoor geven ze een strak en sereen aspect aan je interieur. Pivoterende deuren kunnen perfect gebruikt worden in een grote hal of als doorgang naar bijvoorbeeld de keuken. Pivoterende binnendeuren worden voornamelijk geplaatst daar waar een open doorgang perfect mogelijk had geweest. Ontdek onze pivoterende deuren op onze Livo.be website. Livo biedt een zeer uitgebreid gamma retrodeuren aan. Retrodeuren worden ook wel cottage deuren genoemd. Het zijn de typische deuren voor de landelijke stijl of pastoriestijl.
Landelijke binnendeuren massief.
Landelijke binnendeuren massief. Achter deze landelijke binnendeuren kan enkel gezelligheid schuilen. Het massieve hout waaruit ze vervaardigd zijn, straalt al een inherente, natuurlijke warmte uit zoals die enkel bij puur hout aanwezig is. Met hun natuurlijke kleuren en hun rustieke accenten scheppen ze de sfeer van een echte thuis, met een vleugje nostalgie.

Contacteer ons