Meer resultaten voor schuifdeuren

schuifdeuren
Schuifdeuren op maat met volle of glazen panelen Anyway Doors.
Dress Wall Inloopkasten open dressings. Schuifdeuren op maat SLIDE-A-WAY. Schuifdeuren op maat SLIDE-A-WAY. Maatwerk schuifdeuren met aluminium railsysteem. SLIDE-A-WAY schuifdeuren zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen. Deze schuifdeur systemen onderscheiden zich door een compacte vormgeving met onzichtbaar geïntegreerde technieken en hoogwaardige afwerking. Anyway lanceerde recent een nieuw railsysteem met geïntegreerde soft-close remtechniek die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid stabiliteit en veilige bediening. Ze zijn ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten of als kastafsluiting. De beoogde functie locatie en opstelling zijn bepalend voor de materiaalkeuze en het schuifwandtype.
Schuifdeuren op maat maken gebruik de configurator!
De schuifdeuren op maat kunt u met behulp van onze schuifdeuren configurator in 7 snelle stappen uw eigen schuifdeuren op maat samenstellen. U kiest bijvoorbeeld zelf. de afmeting van uw schuifdeuren. het soort schuifdeuren modern klassiek meervlaks of standaard schuifdeuren. het type omlijsting stalen sierlijst of een robuuste aluminium omlijsting. uw eigen deurvulling kleuren houtsoort decoren spiegels en/of glas. het softclose systeem dat er voor zorgt dat uw schuifdeuren soepel en geruisloos sluiten. accessoires als handgrepen verlichting plakstrips etc. Stel uw schuifdeuren samen. KIES DE JUISTE SCHUIFDEUREN VOOR ÚW INTERIEUR. Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden! Doordat de schuifdeuren op maat worden gemaakt kunt u uw kasten of scheidingswand volledig afstemmen op uw interieur.
Schuifdeuren Deuren De Donder.
Meerprijs voor rail 150 of 200 handvat en houten of aluminium afdekkap rond apparaat inbegrepen. Kan voor of tussen 2 muren schuiven. Onderaan is er een gleuf in de deur die over een pin schuift waardoor de deur op zijn plaatst blijft. Softcloser Sluit automatisch aan beide zijden. Zeer interessant zo zal deur altijd dicht of open zijn 100. Voordeel Schuifdeur Men kan plaatst besparen. Nadeel Is duurder niet zo mooi. Sluit niet goed af. Laat alle geluiden temperaturen en warmte door.
Schuifdeuren in 1 vlak Deceuninck Deforce.
Home Meubelbeslag techniek Schuifdeurbeslag Schuifdeuren in 1 vlak. Toebehoren en aluminium glasframeprofielen. Schuifdeuren in 1 vlak. Leaflet slider M50 flex. Leaflet slider M50 flex ES-EN-FR. Forslide single door 2015.
Aluminium schuifdeuren Profel.
vakkundig geplaatst in 2014. vertrouwen jaarlijks op Profel. Dankzij de hoge isolatiewaarden de perfecte water en winddichtheid en de uitmuntende inbraakbestendigheid is het heerlijk genieten binnenshuis. Overigens zien de schuifdeuren er ondanks hun solide structuur erg geraffineerd en betrouwbaar uit o.a. door de vlakke afwerklatten die standaard worden toegepast. De gelagerde wielen zorgen jaar in jaar uit voor een moeiteloze bediening. Kortom ze bieden de kwaliteit waarvan u altijd al droomde! Heb je vragen of wens je graag advies op maat? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Home VARI-DOORS Schuifdeuren.
U kunt daarbij denken aan luxe woningbouw kantoren scholen hotels woonzorgcomplexen en ziekenhuizen. Al dan niet geautomatiseerd en voorzien van slimme domotica voorzieningen. Ook voor luchtdichte schuifdeuren kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en denken graag met u mee in oplossingen. neem contact op met. tel 31 06 51 79 82 70.
Schuifdeuren Home Bminus.
Follow us on Twitter! Bminus 2015 Disclaimer by 8pm. De deurbladen zijn verstevigd en geschikt voor plafondhoge deuropeningen. De deurbladen zijn samengesteld uit. Randhout Yellow Popular van minimum 4 cm breed en minimum 3 cm dik. Slotversterking over de gehele hoogte in spaanderdezelfde dikte van het randhout en minimum 3 cm breed. Metalen kokers versterken de deuren om de 25 à 35 cm over de gehele hoogte. Als binnenwerk worden de holtes tussen de aluminium kokers opgevuld met isolatiemateriaal.
Schuifdeuren Vabo deuren.
Of het nu gaat om een praktische reden zoals plaatsbesparing of om het cachet die een schuifdeur kan uitstralen voor schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere stijl kan in een schuifdeur worden geïntegreerd gaande van houtstructuur lak tot glas opbouw of inbouw. Interesse in ons aanbod? Heeft u vragen ivm ons aanbod of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen? Svedex / Bodor deuren.
Schuifdeuren www.reekmansverandabouw.be Reekmans Verandabouw Ramen Deuren Veranda's.
Bij Reynaers zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens. tussen binnen en buiten en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte. Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel voor binnen én voor buiten.
TORMAX Producten Automatische deuren Schuifdeuren.
Overzicht van de types detecties. Home Producten Automatische deuren Schuifdeuren. De klassieker in een nieuw jasje. Automatische schuifdeuren van TORMAX bieden veel comfort voor een gebruiksvriendelijke toegang zonder enig deurcontact in zowel kantoorgebouwen winkels hotels ziekenhuizen en ontelbare andere gebouwen met veel personenverkeer. In ons uitgebreide productengamma vindt u de passende TORMAX schuifdeuroplossing voor elk gebouw voor zowel bestaande situaties als voor nieuwbouw. Kantoorgebouwen winkels benzinestations kangoeroewoningen hotels restaurants homes ziekenhuizen congrescentra beursgebouwen en ontelbare andere gebouwen met veel personenverkeer.
Schuifdeuren Sobinco.
Veiligheidscilinders zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten voor het vergrendelen van uw deuren. Daarnaast beschikt Sobinco over een uitgebreid gamma aan komgrepen en handgrepen automatisch of niet-automatisch met of zonder cilinder. Voor alle schuifdeuren zijn wielen verkrijgbaar enkel dubbel regelbaar niet-regelbaar.

Contacteer ons