Op zoek naar stalen deur?

stalen deur
Stalen deur Deuren Schuifdeuren 2dehands.be.
2 stalen deuren met kader. 1 in zeer goede staat stalen deur van het merk Hormann de maten zijn met kader 105cm breed en 216 cm hoog de deur zelf is 99 cmbreed en 210 cm. 8 december 2017 1807: Maaseik.
Stalen Deuren Breen.
Om u een idee te geven van de kostprijs van een stalen deur, hierna enkele richtprijzen.: Enkele opendraaiende deur beglaasd: 1.75000., Enkele opendraaiende deur beglaasd vlak stalen onderpaneel: 1.80000., Dubbele opendraaiende deur beglaasd: 3.61500., Dubbele opendraaiende deur beglaasd vlak stalen onderpaneel: 3.71000.,
Stalen deuren en smeedijzeren deuren De Donder Deuren.
Dubbele stalen deuren. 2 x 1100 600. Tot 220 cm hoog. 2 x 1100 700. Tot 240 cm hoog. 2 x 1100 800. Korting zelfplaatsing: 100 bij enkele deur, 200 bij dubbele deur. Voorschot voor stalen en smeedijzeren deuren op maat: Enkele deuren: 500 / deur.
Modern stalen deuren concept zonder inbouwdelen in de vloer Anyway Doors.
Steel look concept. Modern stalen deur concept. Met onze collectie steel look creëren we tijdloze blikvangers die in elke interieurstijl tot hun recht komen. Deze pivoterende stalen deuren laten zich vederlicht bedienen door de combinatie van zwart geanodiseerd aluminium met 6mm gehard glas.
Stalen binnendeuren: Tips, prijzen inspiratie Interieurdesigner.
Wil je daarin een deur verwerken, dan zal het totaalplaatje vanzelfsprekend duurder worden. Afhankelijk van de fabrikant en installateur kost een stalen taatsdeur al snel 2.500 euro. Over het algemeen zijn deze goedkoper dan stalen scharnierdeuren, waarvoor je een prijs betaalt rond de 3.000 euro.
Stalen ramen en metalen binnenschrijnwerk Stalen deur, smeedijzeren deur en metalen deuren Metaal op Maat.
Stalen deur op maat. Stalen deuren of metalen deuren geven cachet aan elke woning. Het fijn en elegant kader maakt de mogelijkheden eindeloos. Zeker bij maatwerk. Van stalen binnendeur, voordeur tot schuifdeur. Een stalen deur is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel.
Home Steel-it.
Wij willen gewoon de beste stalen deuren maken zonder compromissen. En dat is merkbaar in het hele proces, van de aankoop van het beste staal tot en met de verpakking van de deur. STEELIT staat voor een perfecte afwerking met een uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering en voldoet daardoor aan de hoogste eisen en normen.
Stalen deuren Vabo deuren.
Door het gebruik van glas wordt er veel lichtinval en ruimte gecreëerd. Dit in combinatie met de fijne afwerking die overgang van glas naar staal perfect overbrugt wordt ervoor gezorgd dat uw deur een grote meerwaarde voor uw interieur betekent. Stalen schrijnwerk is nog steeds erg in trek met enkele voor zich sprekende voordelen.:

Contacteer ons