Resultaten voor stalen deur

stalen deur
Stalen ramen en metalen binnenschrijnwerk Stalen deur, smeedijzeren deur en metalen deuren Metaal op Maat.
Stalen deur op maat. Stalen deuren of metalen deuren geven cachet aan elke woning. Het fijn en elegant kader maakt de mogelijkheden eindeloos. Zeker bij maatwerk. Van stalen binnendeur, voordeur tot schuifdeur. Een stalen deur is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel.
Stalen deuren Antwerpen prijs stalen deur offerte fabrikant.
Bekijk zeker onze andere realisaties en diensten. Info, prijs offerte stalen deur. Wenst u een stalen deur profiel aangepaste beglazing op maat te laten maken, neem dan zeker contact op met deurfabrikant Mattelé uit Oelegem, Ranst Antwerpen en vraag vrijblijvend informatie of advies.
Stalen deuren Vabo deuren.
Door het gebruik van glas wordt er veel lichtinval en ruimte gecreëerd. Dit in combinatie met de fijne afwerking die overgang van glas naar staal perfect overbrugt wordt ervoor gezorgd dat uw deur een grote meerwaarde voor uw interieur betekent. Stalen schrijnwerk is nog steeds erg in trek met enkele voor zich sprekende voordelen.:
Stalen Deuren Breen.
Om u een idee te geven van de kostprijs van een stalen deur, hierna enkele richtprijzen.: Enkele opendraaiende deur beglaasd: 1.75000., Enkele opendraaiende deur beglaasd vlak stalen onderpaneel: 1.80000., Dubbele opendraaiende deur beglaasd: 3.61500., Dubbele opendraaiende deur beglaasd vlak stalen onderpaneel: 3.71000.,
Steel look binnendeuren met glas op maat Anyway Doors.
Het stalen deur concept wordt uitgerust met een hightech pivotscharnier zonder inbouwdelen in de vloer. De onzichtbare scharnier zit volledig ingebouwd in het frame en wordt aan de omlijsting bevestigd. Er dient dus niets ingebouwd of in de vloer bevestigd te worden!
Stalen deuren en smeedijzeren deuren De Donder Deuren.
Voorschot voor stalen en smeedijzeren deuren op maat: Enkele deuren: 500 / deur. Dubbele deuren: 1000 /deur. Transport 50-100 6 of 21% BTW. Alle schuifdeuren hebben softclosers. Hierdoor staat de deur steeds op zijn plaats, volledig open of volledig dicht!
Binnenramen Binnendeuren Staal Met Stijl.
Staal met Stijl is reeds 10 jaar bezig met stalen ramen en deuren en ze gaan verder dan gewoon het vervaardigen van. Ze besteden heel veel aandacht aan het up to date te houden, het behouden van de perfecte balans tussen de look" van vroeger en het hedendaags comfort.
Zwarte gietijzeren/metalen deur. Bouwinfo.
Geplaatst op: 25-04-2017 132655.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Waar uiteindelijk gekocht? We wonen nabij Geel/Mol en zijn ook op zoek naar een zwarte stalen deur rechthoekig, dubbele. Prijzen schieten weliswaar de pan uit, zo duur. Lid vanaf: 30/05/2007.
Stalen Deuren JE Construct.
De Huttestraat 45 3530 Houthalen-Helchteren 32 0495 15 12 58 info@je-construct.be. Trappen en leuningen. Bel nu: 32 0495 15 12 58. Je bent hier.: U kan tevens bij Je-Construct terecht voor stalen deuren. Al onze deuren worden op maat gemaakt.
Stalen Deuren.
Uiteraard kan dit alles nog uitgebreid worden met de nodige toebehoren, als daar zijn cilinder, regenlijst, paniekgarnituur, beglazing, Een bijkomend voordeel voor de Hörmann MZ-deur is het feit dat deze deur zowel links als rechts bruikbaar is. Hörmann stalen deur D45.
Stalen binnendeuren: Tips, prijzen inspiratie Interieurdesigner.
Wil je daarin een deur verwerken, dan zal het totaalplaatje vanzelfsprekend duurder worden. Afhankelijk van de fabrikant en installateur kost een stalen taatsdeur al snel 2.500 euro. Over het algemeen zijn deze goedkoper dan stalen scharnierdeuren, waarvoor je een prijs betaalt rond de 3.000 euro.

Contacteer ons